Thursday, May 5, 2011

kucing comel





comel kan?
tak silap dah 1month umur kitten ni

aku geram sangat dgn kitten ni
mata dia grey in colour.



nama apa?
ntahhh aku pun taktau

aku panggil meow jer.


part yg aku tak tahan

time nak main-main or bagi dia makan

mmg la agak penakut di situ

aku nak pegang je dah buat muka garang

aiseyman..



tetiba teringat masa bela 9 ekor kucing before this..
memang tak bising la kan

nasib baik letak dekat balkoni

last-last tak tahan sangat

letak kat belakang rumah.

at first,aku memang tak suka kucing


ingat lagi masa form three dlu,
boleh lak derang ni letak kucing seblah aku masa dalam kelas

nak-nak time tu aku tengah kusyuk buat apa tah


memang aku tak nanges la kan..
ja at betol la derang ni


aku pun tak tau
asal aku pengecut ngan kucing seblum ni

aku risau dia cakar kot plus masa dia bergesel-gesel dekat ak

memang tak la kan..

goli den



pastu last year,dah ada pengalaman
kene cakar ngan kucing

adomakkk..memang tak saket la kan..



memang tahap penakut aku dengan kucing hanya bertahan hanya beberapa tahun.
aku pun dah lupa bila aku start ber kasih sayang dengan kucing kucing kat rumah ni



kucing kucing ni dibela pun sebab younger sis aku yg suka+minat
aku??
yg adoo...aku suka hamster..tapi....kang aku bela..mati lagi..tensyionnn betol.

















































2 comments:

  1. kucing comel sedap digoreng.. HAHAHA.. ^^

    ReplyDelete
  2. heheheh....goreng pon sodap...:)

    ReplyDelete