Tuesday, June 22, 2010

Jantung adikku.



Alhamdulillah.
Anis(my younger sis dapat twrn degree at UiTM)
and got another 8 semester to complete her studies.
and today jugak kitaorg gi lah clinic utk medical check up.

kebetulan terjumpa my ex-schoolmates dkt klinik berkenaan.
die kerja dekat situ sementara nak naik cuti sem.
so,after medical check up,
kene gi x-ray.
alangkah terkojutnya.
mcm ada something dekat jantung my sister.
*gulp*
apakah?
abg yg wat xray tuh soal siasat adikku itu dengan penuh perasaan
aku pun cuakness tak terhingga.

last2,
abg tuh cakap
"adik gi turun bawah,jumpa dr ya"
ok la,kitaorg pun pergi.
nak tahu apa jawapan dr tuh..

jeng jeng jeng..*surprise*

ni perut awak,
mcm banyak gas.
awk tak makan ke before datang..
lorghhh,gas rupanya .
ku ingat apakah td.
cuak betul la abg ni.(abg dekat tmpt xray tu)

hmm,alkisahnya gas.
aku hengat apa lah td..
so,moral of the story,makan dahulu before nak buat medical check up..kui3

2 comments:

  1. tahu xpe,.buat org cuak jer org kat tmnpt xray tu

    ReplyDelete