Tuesday, May 4, 2010

aku suka,ko xsuka ade aku kesah?

hurm,before ak off pc ni..
tetibe ak teringat nak post satu entry ni.
haaa...ak ingat lg .mase kecik2 dlu ak penah citer kat bff ak ni ,
ak nak sangat if one day ade guys nyanyi and dedicate songs pd ak.
i mean.lagu yg die create sendiri.oke.
huhuhu..ak de few of lagu yg penah ak dengar and lagu2 tu ditujukan dekat aweks2 dorg.
huhu..sy jeles oke.
and one thing ak ske sgt if lelaki playing guitar..
sgt machooo bg sy..
and ak sgt jeles sbb xlepas2 main guitar.
salute la kat my friends sorg ni.dah la pompuan,reti men gitar lak tu..
adess..kena ber guru lah aku ni gamaknya.
and saya suka yuna petik gitar..
ade cara gitu...
before,ak habiskan ayat2 ni..ada sebuah lagu ciptaan seseorg kat youtube..sedap didengar.

check it out,yaw~



video

No comments:

Post a Comment